Slike i činjenice o istočnoj krtici

Slika je licencirana pod Creative Commons Pripisivanje dijeli pod istim uvjetima licenca
Izvorni izvor : Nacionalna zaklada za znanost http://nsf.gov/news/mmg/mmg_disp.cfm?med_id=64599&from=img
Autor : Kenneth Catania, Sveučilište Vanderbilt

Istočna krtica

Redoslijed: Insectivora
Obitelj: Talpidae
Podfamilija: Talpinae
Vrste: Scalopus aquaticus

Istočni madež naveden je kao najmanja zabrinutost (LR / lc), najniži rizik. Ne ispunjava uvjete za rizičniju kategoriju. Rasprostranjeni i bogati svojti uključeni su u ovu kategoriju na IUCN-ovom crvenom popisu ugroženih vrsta

Imena za istočni madež
Mladunče / dijete istočnog madeža naziva se 'štene'. Skupina istočnih krtica naziva se 'rad, poduzeće ili pokret'.
Zemlje
Meksiko i Ujedinjene države
Neke činjenice o
Istočni vodeni madež



Težina odraslih : 0,09 kg (0,198 lbs)

Ženska zrelost: 335 dana



Zrelost mužjaka: 335 dana



Gestacija: 36 dana

Odvikavanje: 36 dana

Veličina legla: 3



Legla godišnje: 1

Težina pri rođenju : 0,005 kg (0,011 lbs)

Tjelesna masa: 0,048 kg (0,1056 lbs)



Temperatura: 35,85 ° C (96,53 ° F)

informacije o pasmini pasa feist

Izvor: Starost , licencirano pod DC

Činjenice o istočnoj krtici

Geografski raspon Scalopus aquaticus nalazi se od jugoistočnog Wyominga, Južne Dakote i središnjeg Teksasa istočno do Michigana, Massachusettsa i Nove Engleske, južno do vrha Floride i sjeverno od Ontarija. ( Puni tekst )

Scalopus aquaticus nalazi se od jugoistočnog Wyominga, Južne Dakote i središnjeg Teksasa istočno do Michigana, Massachusettsa i Nove Engleske, južno do vrha Floride i sjeverno od Ontarija.

Prikupljeno: Shoreview, okrug Ramsey, Minnesota Mole Scalopus aquaticus obični je sisavac u većini naših krajeva. ( Puni tekst )

Od njih je istočni madež (Scalopus aquaticus) najčešći u Ohiju.

GEOGRAFSKI DIMENZIJ: Scalopus aquaticus nalazi se od jugoistočnog Wyominga, Južne Dakote i središnjeg Teksasa istočno do Michigana, Massachusettsa i Nove Engleske, južno do vrha Floride i sjeverno od Ontarija. ( Puni tekst )

GEOGRAFSKI DIMENZIJ: Scalopus aquaticus nalazi se od jugoistočnog Wyominga, Južne Dakote i središnjeg Teksasa istočno do Michigana, Massachusettsa i Nove Engleske, južno do vrha Floride i sjeverno od Ontarija. ( Puni tekst )

) Istočni madež, Scalopus aquaticus, uglavnom je usamljeno stvorenje koje živi u dobro dreniranim, ilovastim tlima.

Scalopus aquaticus istočni je madež i glavni krivac među desetak ili nekih vrsta molova pronađenih u Sjevernoj Americi. ( Puni tekst )

Imajući oči potpuno prekrivene kožom, visokofosorski istočnjački krt možda je vrsta koja je najidealnije strukturirana za život pod zemljom.

Karte dometa Prijetnje: Istočni krt nalazi se na sjevernoj granici svog područja rasprostranjenja u Ontariju, pa ovdje nikada nije bio uobičajen.

veliki razarač travnjaka, Istočni krt, sav je ugniježđen u svojoj jazbini.

Status očuvanja Istočni krt nije ugrožen, ali je pretrpio strastveni vrtlari i poljoprivrednici koji su nezadovoljni gomilama zemlje koje su ostale iza njih i oštećenjima korijena uzrokovanim ovom životinjom. ( Puni tekst )

Rep istočne krtice je kratak (0. ( Puni tekst )

Rep istočne krtice je kratak (0.

Istočni madež klasificiran je kao Scalopus aquaticus, zapadni madež kao Scapanus townsendii, dlakavi rep kao Parascalops breweri, zvjezdasti madež kao Condylura cristata, a rovčić kao Neurotrichus gibbsii. ( Puni tekst )

Opis: Istočni madeži srodni su rovcima, a od četiri vrste insektivora u Kansasu, najbolje su prilagođeni podzemnom životu. ( Puni tekst )

istočni krt Istočni krt Scalopus aquaticus Zbirka slika usluga za zaštitu divljih životinja Istočni krtici su mali sisavci koje rijetko viđamo.

Istočni moleIstočni moli srodni su rovcima, a od četiri vrste insektivora u Kansasu, najbolje su prilagođeni podzemnom životu. ( Puni tekst )

Istočni madeži aktivni su u bilo koje doba dana, ali najaktivniji su od 4 do 7 a.

Prodaju se štenci laboratorijskog mastifa

Istočni molovi su insektivori i hrane se prvenstveno lišćem i glistama.

Istočni madeži su 14.

Dvije su vrste madeža u južnom Michiganu: istočni madeži su daleko najčešća vrsta u prigradskim dvorištima, dok se madeži sa zvjezdanim nosom nalaze uglavnom u vlažnom tlu u blizini ribnjaka, močvara ili drugih močvara, a ponekad čak i plivaju i hrane se pod vodom. .

Više životinja koje počinju s E