Čovjek-o-rat-ptica

Rasprostranjena je u tropskom Atlantiku, kolonijalno se razmnožava na drveću na Floridi, Karibima i Zelenortskim otocima. Također se razmnožava duž tihooceanske obale Amerike od Meksika do Ekvadora, uključujući Galapagoške otoke.



Ptica čovjek-o-rat klasificirana je kao najmanje zabrinuta. Ne ispunjava uvjete za rizičniju kategoriju. U ovu su kategoriju uključeni široko rasprostranjeni i svojstveni svojte.

akc bijeli njemački ovčar

O ptici Čovjek-o-rat ništa nije poznato