Snježna ploha

Gnijezdi se u većini suptropskih i tropskih dijelova svijeta, od južne Europe do Japana te u Ekvadoru, Peruu, Čileu, jugu SAD-a i Karibima. Dvije rase koje se razmnožavaju u Americi zajednički se nazivaju Snowy Plover. Zapadna snježna plova razmnožava se od Teksasa i Oklahome zapadno do Kalifornije i uz obalu do Oregona i Washingtona, s primarnom koncentracijom uzgoja u obalnom obliku u središnjoj i južnoj Kaliforniji. Populacija pacifičke obale proglašena je ugroženom vrstom sukladno Zakonu o ugroženim vrstama.

Slika snježne plohe licencirana je pod Creative Commons Pripisivanje .
Izvorni izvor : western-snowy-plover-villa-creek_8 Fotografija snimljena s objektivom Canon 5D š / 600 mm f / 4,0 IS ž. 2.0X TE i produžna cijev od 25 mm, na čvrstom tronošcu.
Autor : Mike Baird, bairdphotos.comPermission (Ponovna upotreba ove datoteke) Ova je datoteka licencirana pod Creative Commons Attribution 2.0 Generic licencom. Slobodni ste: dijeliti - kopirati, distribuirati i prenijeti djelo



Snježna ploha klasificirana je kao najmanje zabrinuta. Ne ispunjava uvjete za rizičniju kategoriju. U ovu su kategoriju uključeni široko rasprostranjeni i svojstveni svojte.

Zapadni snježni mokar, Charadrius alexandrinus nivosus, obalna je ptica koja naseljava plaže i obale jezera. Pacifička populacija ugrožena je uglavnom zbog gubitka staništa. Rezervat Coal Oil Point, sa svojom pješčanom plažom, pješčanim dinama i susjednim ušću ušća jedno je od nekoliko odabranih mjesta na zapadnoj obali gdje se snježne plove i dalje mogu uzgajati i napredovati. Javnim obrazovanjem i simboličnim ogradama ploveri na COPR-u vratili su se. Više



Snowy Plover je zasebna vrsta. Uzgojnom obliku u Indiji i Šri Lanki također nedostaje gruba kapica i ima samo slabe naočale. Hrana su kukci i drugi beskralježnjaci, koji se dobivaju tehnikom trčanja i zaustavljanja, a ne stalnim ispitivanjem nekih drugih skupina vukova. Kentish Plover jedna je od vrsta na koju se odnosi Sporazum o očuvanju afričko-euroazijskih selica vodenih ptica (AEWA). Više



Snowy Plover gnijezdi u tropskim i suptropskim klimatskim uvjetima, a nalazi se u Teksasu, Oklahomi, Kaliforniji, Oregonu i Washingtonu. Sjeverne i kopnene populacije migrirat će južno u zimskim mjesecima u tropske dijelove Amerike. Preferirano stanište za uzgoj uključuju pješčane plaže i jezera u unutrašnjosti; ova je vrsta neuobičajena na slatkovodnim mjestima. Gnijezda su plitka ogrebotina i izgrađena su na zemlji. Prehrana se sastoji od malih insekata i beskičmenjaka. Više

Program doniranja snježne ravice na UCSB = ponedjeljak, 21. srpnja 2008. - Docentni program snježne ravice prikazan u Noozhawku Prošli tjedan, program docentnog snijega Plover predstavljen je u jedinstvenim novim mrežnim novinama zajednice Noozhawk, Santa Barbara i Goleta. Da biste pogledali članak, posjetite donju poveznicu. Više

Mala ploha plaža i neplodnog tla, Snowy Plover može se naći širom Sjeverne i Južne Amerike, Euroazije i Afrike. U Sjevernoj Americi ograničen je na zaljevsku i pacifičku obalu Sjedinjenih Država i raštrkan u unutrašnjosti od Saskatchewana do Kalifornije i Teksasa. Dođite gledati ptice koje se gnijezde na Nestcamu. Više



Snowy Plover u rezervatu COPR Coal Oil Point, nakon oluje, Dan brojanja Snowy Plover - 23.01.2010. Snowy Plover Status prikazuje podatke o uzgoju na Coal Oil Point / Sands beach od 2001. - 2009 Coat Oil Point Reserve Snowy Plover Update iz Cris-a Sandoval za 1. srpnja 2009. Do sada je pobjeglo 12 pilića. Inkubira se 15 gnijezda. Postoji 10 legla, nekoliko s vrlo mladim pilićima. Više

Udomite životinju i pomozite joj spasiti divlju životinjuZapadna snježna ploverica je obalna ptica s blijedo smeđim krilima, leđima, repom i glavom i bijelim dijelovima. Ima tamne mrlje s obje strane gornje dojke, tamno sive do crnkaste noge i crnu novčanicu. Duljina 5,9-6,6 inča Težina 1. Više

zapadna snježna oranica federalno je navedena pod Zakonom o ugroženim vrstama iz 1973. godine kao ugrožena. Zapadna snježna plova vrsta je posebnih briga za ptice u Kaliforniji. Snježne livade bile su ugrožene pod Washingtonskim Odjelom za politiku divljači br. 402 1981. godine, a kao ugrožene od Oregonske komisije za ribu i divlje životinje 1975. godine. Više



Zapadna snježna plova navedena je kao ugrožena 1993. godine. Kritično stanište određeno je 2005. godine za 32 područja duž obala Kalifornije, Oregona i Washingtona. Plan oporavka završen je u rujnu 2007. Opis Zapadna snježna ploha mala je morska ptica koju od ostalih plodnika (obitelj Charadriidae) odlikuje mala veličina, svijetlo smeđi gornji dijelovi, tamne mrlje s obje strane gornje dojke i tamno sive do crnkaste noge. Snježne plohe teže između 1. Više

Snowy Plover na obali Foto galerija zapadnog Snowy Plover (4 fotografije) Pogledajte izbliza sićušnu pticu na plaži. Pogledaj album | Pogledajte dijaprojekciju Uobičajeno ime Zapadna snježna plamenjača Znanstveno ime Charadrius alexandrinus Status zaštite Snježna ploha opada na pacifičkoj obali i smatra se ugroženom zbog ljudskog poremećaja gniježđenja. Više

Snowy Plovers na snježnim ploverima Point Reyesa uključuje: Ažuriranja snježnog nanosa Ptica Point Reyes Observatorij ptica i logotipi usluga Nacionalnog parka Partnerstvo za znanost i obrazovanje radi spašavanja ugroženih vrsta od 1995. godine, Point Reyes National Seashore (PRNS) i Point Reyes Bird Observatory Science (PRBO) provode projekt oporavka za uzgojnu populaciju zapadne snježne jabuke (Charadrius alexandrinus nivosus) na morskoj obali. Više

kubanska snježna ploha stalni je stanovnik Alabame. DISTRIBUCIJA: Vrste pronađene u Europi, Africi, Aziji te Sjevernoj i Južnoj Americi. Kubanska snježna plova razmnožava se uz obalu zaljeva od južne Floride prema zapadu do sjeverne obale poluotoka Yucatan. Također se gnijezdi na Bahamima, Kubi, Dominikanskoj Republici, Portoriku, Malim Antilima i otocima na sjevernoj obali Venezuele. Ptice zimuju lokalno u okviru rasplodne distribucije. Više

Foto: Snowy Plover na plaži u zaljevu Half MoonZapadna snježna ploha duga je šest centimetara, ima svijetlo crno, smeđe i bijelo perje s tamnim mrljama s obje strane vrata, iza očiju i na čelu. Može ih biti teško uočiti. Pazite na njih dok žure dolje do ruba vode tražeći hranu. Kad se odmaraju, biraju udubljenja u pijesku, poput otisaka stopala, gdje su maskirni i bez vjetra. Više

Sjevernoamerički lanac Snowy Plover mala je, blijeda plover koja se izvrsno stapa sa svojim pjeskovitim okruženjem. Ima tanku, crnu novčanicu, tamno sive do crnkaste noge, tamne mrlje s obje strane gornje dojke i tamne mrlje na uhu. Bočni i ušni dijelovi maloljetnika i odraslih koji nisu u uzgoju (rujan do veljače) blijedi su. Bočni i ušni dijelovi i kruna su crni u rasplodnih mužjaka, a nešto su mutniji u rasplodnih ženki. Više

Snowy Plovers su ptice na plažama, suhom blatu ili slanim stanovima. Njihova blijeda leđna boja stapa se s okolinom kad se okrenu i okrenu licem prema uljezima, kako im je to navika, sakriti uočljivije tamne tragove na glavi i dojkama. Gnijezde se u strugotini na golom tlu gdje je malo ili nimalo vegetacije, na širokim plažama ili s bočjim ili slanim unutrašnjim močvarama. Snowy Plovers snose jaja početkom svibnja, koja oba roditelja inkubiraju. Više

Snowy Plover Kliknite na Snowy Plover za prikaz veće slike. OPIS I TAKSONOMIJA Snježna ploha je mala obalna ptica veličine vrapca iz obitelji Charadriidae. Odozgo je blijedo sivo-smeđe, a odozdo bijele boje, s bijelim ovratnikom stražnjeg vrata i tamnim bočnim mrljama na dojkama, čelom i očnim mrljama. Računica i noge su crnkaste. Više

male informacije o pudlicama igračkama

Snježna plova mala je obalna ptica neugodnog izgleda koja živi na prednjem rubu Sjeverne Amerike, jedući mala bića iz morske pjene. Gnijezdi se u otvorenom pijesku i ugrožena je vrsta. Snježne plove postižu gracioznost i ljepotu u brojkama kad klize zajedno, na svojim vretenastim nogama, s valovima. Oni čine prekrasnu maskotu za ovaj projekt. Više

Snowy Plover, mala, rijetka i ugrožena obalna ptica koja svoj dom gradi na određenim plažama na pacifičkoj obali. Cilj nam je pružiti sveobuhvatan resurs za informacije, obrazovanje i uključivanje zajednice. Nadamo se da ćemo za javnost potaknuti ljude da uče o ploverima i kako mogu pomoći u spašavanju njih i njihovog staništa. Za javne agencije, organizacije i vlasnike zemljišta koji su uključeni u oporabu plovera, želimo promovirati komunikaciju i partnerstva koja će napore na oporavku učiniti učinkovitijim. Više

Zapadna snježna plova ugrožena je mala obalna ptica, otprilike veličine vrapca. Tijekom sezone razmnožavanja, od ožujka do rujna, ploveri se mogu gnijezditi duž obala, poluotoka, priobalnih otoka, zaljeva, ušća i rijeka na pacifičkoj obali Sjedinjenih Država. Gnijezda plevera obično sadrže tri sićušna jajašca koja su zakamuflirana tako da izgledaju poput pijeska i jedva vidljiva čak i najuvježbanijem istreniranom oku. Više